Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Τ.Λάμπρου: Το τεχνικό πρόγραμμα 2018 και η αναγκαιότητα άμεσων παρεμβάσεων

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας τη Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στα πλαίσια έναρξης υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος του οικονομικού έτους 2018, εγκρίθηκε ομόφωνα και έγινε η παραλαβή της μελέτης προκοστολόγησης με τίτλο «επούλωση λάκων έτους 21018» όπως γίνεται κάθε χρόνο στο Δήμο μας σε όλες τις δημοτικές περιόδους.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι σα 59.971 ευρώ με τα ΦΠΑ και αφορά παρεμβάσεις-επούλωση λάκων που θα πραγματοποιηθούν στην έκταση όλου του Δήμου Ερμιονίδας. Επειδή η εκτέλεση του έργου , θα ξεκινήσει περίπου σε δυο μήνες και όπως επισήμανα σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής , άμεσα ο Δήμος απαιτείται να παρέμβει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις εντός των οικισμών των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων να επουλώσει σοβαρές περιπτώσεις , να κλείσει το οδόστρωμα προκειμένου να μην συμβούν ατυχήματα πεζών και αυτοκινήτων και να μην συμβούν ανθρώπινα θύματα.

Χρειάζεται άμεση ενεργοποίηση ήδη οι ενδιαφερόμενοι και ευαισθητοποιημένοι δημότες έχουν ενημερώσει τις υπηρεσίες του Δήμο μας και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους γι’ αυτό η παρέμβαση πρέπει να γίνει σήμερα.

Η ψήφιση της επιπλέον δαπάνης , για προμήθεια υλικού και εκτέλεση της αντίστοιχης εργασίας είναι όχι μόνο απαραίτητη αλλά και αναγκαία γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος , είναι έκτακτη ανάγκη για τον Δήμο μας και τους Δημότες μας .

Δεν μπορούμε να περιμένουμε τους δυο μήνες σε περιπτώσεις που απαιτούνται άμεσες παρεμβάσεις και αφορούν καταγγελίες από τις περισσότερες δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου μας και το γνωρίζουν οι πρόεδροι των κοινοτήτων.

Αναμένω την ανταπόκρισης σας στην αναφορά μου , απαιτείται άμεση παρέμβαση από την πλευρά σας.

Για τη Δημοτική Παράταξη

«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»

Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας
Τ.Λάμπρου: Το τεχνικό πρόγραμμα 2018 και η αναγκαιότητα άμεσων παρεμβάσεων Reviewed by Unknown on 12:36 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.