Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γιατρός του ΚΑΤ για φακελάκι


Το ποσό των 1.000 ευρώ είχε απαιτήσει ο ορθοπεδικός από ασθενή για χειρουργική επέμβαση - Το γεγονός καταγγέλθηκε στην αστυνομία
Για «φακελάκι» συνελήφθη χθες γιατρός ορθοπεδικής κλινικής του ΚΑΤ από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.
Προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ από ασθενή, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση. Χθες, σε προκαθορισμένη συνάντηση στο νοσοκομείο ο ορθοπεδικός παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Άμεσα επενέβησαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τον γιατρό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε ο διοικητής του ΚΑΤ, Νικόλαος Κοντοδημόπουλος: «Σας ενημερώνουμε ότι χθες Τετάρτη 20/09/2017, συνελήφθη ιατρός Ορθοπεδικός του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΚΑΤ» από αστυνομικούς του Σώματος Εσωτερικών Υποθέσεων με προσημειωμένα χαρτονομίσματα σε αυτόφωρη διαδικασία για παθητική δωροδοκία».

Σε βάρος του γιατρού σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Συνελήφθη γιατρός του ΚΑΤ για φακελάκι Reviewed by Unknown on 12:54 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.