Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιδού η Ρόδος, ιδού και ο Μένιος!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν κατακλύσει τα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες, ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελεί παρελθόν για το Epsilon αφού μετά την αγορά του καναλιού από τον Ιβάν Σαββίδη, ο νέος ιδιοκτήτης φέρεται να μην τον θέλει. Οι πληροφορίες αυτές προκάλεσαν διάφορα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για τον παρουσιαστή, αλλά και «παραφιλολογία» που τον θέλει να κλαίει και να οδύρεται.Η ίδια «παραφιλολογία» θέλει τον πρώην ιδιοκτήτη, Φίλιππο Βρυώνη, να πάλεψε για να τον κρατήσει στην θέση του, καθώς πέραν των άλλων οι τηλεπωλήσεις του απέφεραν σημαντικά έσοδα στο κανάλι στη μηνιαία βάση.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου θεωρείται persona non grata από τον νέο ιδιοκτήτη του καναλιού.
Πάντως, πέραν της «παραφιλολογίας», εκτιμάται πως δεν συμπεριλαμβάνεται σε κανέναν προγραμματισμό του καναλιού αφού δεν θεωρείται πως είναι «συμπαθής» ή «δημοφιλής».

Ούτως ή άλλως θεωρείται πως το προφίλ του δεν έχει σχέση με την επόμενη ημέρα που επιθυμεί ο νέος ιδιοκτήτης για το κανάλι.
Ο ίδιος ωστόσο ο παρουσιαστής συνεχίζει τις διακοπές του στη Ρόδο και στη συνέχεια στην Κρήτη, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις αναρτήσεις του στο Instagram
Ιδού η Ρόδος, ιδού και ο Μένιος! Reviewed by Unknown on 21:32 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.