Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης Ψάλτης: Έμαθε για τον καρκίνο από την τηλεόραση - Η τελευταία του επιθυμία

Χθες στις 14:25 ο Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπέιας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση και χωρίς τις αισθήσεις του.Χθες στις 14:25 ο Στάθης Ψάλτης άφησε την τελευταία του πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπέιας, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες πέντε ημέρες διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση και χωρίς τις αισθήσεις του. Το ότι οι γιατροί δεν μπόρεσαν να διαπιστώσουν από πού ξεκίνησε ο καρκίνος αυτός θέτει ερωτήματα για το εάν ο κοσμαγαπητός κωμικός γνώριζε πως έπασχε από την επάρατη νόσο. Άλλωσε πώς θα μπορούσε να εξηγηθεί το γεγονός ότι ενώ αντιμετώπιζε ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας, εκείνος έκανε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα κι όχι τις ενδεδειγμένες θεραπείες που γίνονται σε αυτές τις δύσκολες κι επικίνδυνες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Spirto, o Στάθης Ψάλτης δεν είχε πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασής του. Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός του ο ίδιος ενημερώθηκε από τι ακριβώς πάσχει από τα μέσα ενημέρωσης και συγκεκριμένα από την τηλεόραση κι όχι από την οικογένειά του, η οποία προφανώς δεν είχε το κουράγιο να του πει την αλήθεια ή δεν ήθελε να του αποκαλύψει τη σοβαρότητα της κατάστασής του, για να μην καταρρακωθεί. Κι όμως ο αγαπημένος ηθοποιός, είχε το σθένος να δεχτεί το πρόβλημά του και να το περνά με ένα μεγάλο όπλο που τον χαρακτήριζε πάντα: το χιούμορ του.

Η τελευταία του επιθυμία

Eργαζόμενοι στον Άγιο Σάββα μεταφέρουν στην εφημερίδα Spirto το εξής συγκλονιστικό περιστατικό. Λίγο πριν μεταφερθεί στην εντατική ο δημοφιλής ηθοποιός. ο ιερέας του νοσοκομείου έκανε βόλτα στους θαλάμους. Κάποια στιγμή πέρασε κι από το δωμάτιο όπου νοσηλευόταν ο Στάθης Ψάλτης. "Πρακάλεσα τον Θεό να έρθει ένας παπάς και ήρθες εσύ. Σε παρακαλώ θέλω να κοινωνήσω", είπε ο ηθοποιός. Ο ιερέας κατέβηκε στο ναό, έφτιαξε θεία λειτουργία και τον κοινώνησε. Ο Στάθης Ψάλτης δεν το είχε πει αυτό σε κανέναν, ούτε στην οικογένειά του. Ήταν η τελευταί του επιθυμία. Το Μεγάλο Σάββατο, όταν πλέον είχε μπει στην εντατική, ο ιερέας πέρασε ξανά για να τον δει. "Έλα κάθισε δίπλα μου", του είπε ο αγαπημένος ηθοποιός. Ο ιερέας σύμφωνα πάντα με την εφημερία, κάθισε δίπλα του για δυο ώρες και λίγο αργότερα άρχισε η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του.

Πηγή: tlife.gr
Στάθης Ψάλτης: Έμαθε για τον καρκίνο από την τηλεόραση - Η τελευταία του επιθυμία Reviewed by Unknown on 18:02 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.