Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ενίσχυση και όχι συρρίκνωση του νοσοκομείου Ναυπλίου ,θέλει ο Δήμος

Σε μια συνεχή επαγρύπνηση και εγρήγορση βρίσκεται η δημοτική αρχή στο Ναύπλιο, όσον αφορά την κατάσταση στο νοσοκομείο της πόλης και τις εξελίξεις στον τομέα της υγείας γενικότερα.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος είχε συνάντηση ενημέρωσης στο χώρο του νοσοκομείου με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων για την τρέχουσα κατάσταση και ειδικότερα τη μεθόδευση μεταφοράς του Π .Ε .Δ .Υ. Αργολίδας σε χώρους του νοσοκομείου.
Οι εργαζόμενοι, οι οποίοι έχουν εκδώσει ψήφισμα που καταδικάζει τη συγκεκριμένη ενέργεια , ανέλυσαν διεξοδικά τα στοιχεία που καθιστούν οποιοδήποτε τέτοιο σχεδιασμό αδύνατο.
Ο κ. Κωστούρος ,αφού εξέφρασε την απόλυτη και αμέριστη συμπαράστασή του τόσο για το συγκεκριμένο θέμα όσο και για κάθε θέμα του νοσοκομείου, τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει τα προβλήματα που μαστίζουν το νοσοκομείο μας να σταθούν εμπόδιο στην προσφορά των πολύτιμων , απαραίτητων και σημαντικών υπηρεσιών υγείας στους δημότες , αλλά και στους επισκέπτες .
Η δημοτική αρχή, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της πάντα , μακριά από πολιτικές σκοπιμότητες θα ενεργήσει προς κάθε κατεύθυνση, απαιτώντας και πιέζοντας συγχρόνως για την καλύτερη δυνατή λύση των προβλημάτων με μοναδικό στόχο την διατήρηση της «ζωτικής » λειτουργίας του νοσοκομείου Ναυπλίου.
Ενίσχυση και όχι συρρίκνωση του νοσοκομείου Ναυπλίου ,θέλει ο Δήμος Reviewed by Unknown on 03:37 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.