Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Βασίλης Σιδέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας




Ο Βασίλης Σιδέρης εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαίρου Αργολίδας επικρατώντας στην εκλογική διαδικασία επί του υποψηφίου Γιάννη Μαντζούνη με 39 -30 ψήφους, με το ψηφοδέλτιο του Β. Σιδέρη '' ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ'' να εκλέγει εκτός τον επικεφαλής 10 μέλη στο Δ.Σ.

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω των ενστάσεων και τις τυπικές διαδικασίες (καταγραφή, ταυτοποίηση πληρεξούσιων αντιπροσώπων κλπ.). Μόλις αυτές ολοκληρώθηκαν και αποκλείσθηκαν τρία σωματεία από τα 72 ,πραγματοποιήθηκε η τακτική ΓΣ όπου εγκρίθηκαν ομόφωνα διοικητικός,οικονομικός απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. Στη συνέχεια στην αίθουσα παρέμειναν μόνο τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής και ο δικαστικός αντιπρόσωπος για να ξεκινήσει η ψηφοφορία που ήταν μυστική και η οποία κράτησε περίπου μία ώρα και στη συνέχεια έγινε η καταμέτρηση. Την ίδια στιγμή έξω από την αίθουσα είχαν σχηματιστεί «πηγαδάκια» με τους παρευρισκόμενους να κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις και τους υποψήφιους να περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα.
Τελικά μετά τα μεσάνυχτα έγινε γνωστή η εκλογή του Β. Σιδέρη οδηγώντας τον -νέο πλέον -πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας σε πανηγυρισμούς μαζί με τα μέλη της ομάδας του και τους υποστηρικτές του.

Μετά την επικράτηση στις εκλογές, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης,δήλωσε:''Ήτανε μία δύσκολη εκλογική διαδικασία...έχω κάνει εκλογές βουλευτικές ,περιφερειακές αλλά αυτός ο πόλεμος ήτανε αδυσώπητος...εμείς θέλουμε να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο στην Αργολίδα... '' δείτε το βίντεο https://youtu.be/ufTezzIQTfY

Βίντεο ένταση στη διαδικασία των ενστάσεων https://youtu.be/rdSRE3R2m7I

(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)
Ο Βασίλης Σιδέρης νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Reviewed by Unknown on 11:15 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.