Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με κρυφή ( ; ) κάμερα σε τουαλέτα ταβέρνας του Ναυπλίου

Δυσφημείται το Ναύπλιο - Ανάστατοι πελάτες και επαγγελματίες - Η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμα καμία ανακοίνωση – Αναμένεται τοποθέτηση του δήμου


Μια κρεμάστρα έχει αναστατώσει το Ναύπλιο και τους επισκέπτες του, αφού σύμφωνα με καταγγελία, πρόκειται για καμουφλαρισμένη κρυφή κάμερα που βρέθηκε τοποθετημένη σε γυναικείες τουαλέτες γνωστής ταβέρνας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα πελάτης της ταβέρνας, είδε στον τοίχο πίσω από τη λεκάνη, μια περίεργη κρεμάστρα που σύμφωνα με την καταγγελία της η οποία έγινε μέσω του facebook , είναι το καμουφλάζ κρυφής κάμερας.






Μάλιστα επισημαίνει ότι κατήγγειλε το γεγονός και στην αστυνομία. Όμως μέχρι ώρας δεν έχει υπάρξει καμία ανακοίνωση από την αστυνομική διεύθυνση. Παράλληλα πολλοί ντόπιοι έχουν ξεσηκωθεί, επισημαίνοντας ότι δυσφημείται η πόλη.

Πάντως στην καταγγελία, δεν αναφέρεται το όνομα της ταβέρνας και του ιδιοκτήτη. Πρόκειται για fake ή για αληθινή είδηση; Το προφίλ της γυναίκας πάντως που κάνει την καταγγελία φαίνεται αληθινό. Και είναι απορίας άξιο πώς για μια τόσο σοβαρή είδηση δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση η αστυνομία, ούτε έχει τοποθετηθεί ο δήμος και οι σύλλογοι και φορείς της πόλης.







Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση μέχρι το απόγευμα της Τρίτης είχε πάνω από 4200 κοινοποιήσεις, πάνω από 1300 αντιδράσεις (like Κλπ) και εκατοντάδες σχόλια.







Τονίζει στη δημόσια ανάρτησή της η πελάτης του εστιατορίου:

«ΠΡΟΣΟΧΉ σε όλους και ειδικά στις γυναίκες!!

Προχτές ήμασταν στο Ναύπλιο βόλτα με κάτι φίλους και τα δύο τους παιδιά.

Όταν καθίσαμε σε μια ταβέρνα (σύμφωνα με τις ομολογίες των ντόπιων ,απ' τις καλύτερες της περιοχής), πήγα τουαλέτα και είδα αυτήν την κρεμάστρα η οποία μου φάνηκε ότι βρισκόταν σε άκυρο σημείο!!

Τότε θυμήθηκα πώς την είχα δει αρκετές φορές στο Facebook, με την επισήμανση ότι είναι κρυφή κάμερα!!!

Στις φωτογραφίες φαίνεται λοιπόν η κάρτα μνήμης, η υποδοχή usb κλπ....Τονίζει στη δημόσια ανάρτησή της η πελάτης του εστιατορίου:Στις ανδρικές τουαλέτες δεν είχε κάτι τέτοιο, γι' αυτό έγραψα στην αρχή να προσέχουν ειδικά οι γυναίκες!

Θα ήθελα να το κοινοποιήστε όσο περισσότεροι γίνεται, να μαθευτεί, γιατί δεν το ήξερε κανείς απ όσους το είπα!!!».



Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση είναι πολλά:

-Επειδη μένω Ναύπλιο σε παρακαλω στειλε μου πμ αν δεν μπορεις να πέις δημοσια ποια ταβέρνα ηταν... Εχω μικρο παιδι και πίστεψε με θα γινει χαμός!

-Θα είμαστε σαν τους αστυνομικούς που ελέγχουν τον χώρο πριν μπουν κάπου...

- Αρρωστημένα μυαλά, έλεος

- θα το ειχα σπασει το μαγαζι θα αφηνα εκει την κρεμαστρα και θα ειδοποιουσα την αστυνομια εκει ηθελε να ερθει η αστυνομια και μαλιστα επειδη θα εκανα φασαρια για το φαγητο και μετα θα τους επαιρνα τουαλετα απλα αν το ξαναδεις δεν μιλας και κανεις καταγγελια αν το ακουμπησεις την πατησες

- Περα απο το φμπ, δεν κανατε το μαγαζι ανω κατω; αστυνομια;;;

- μου φαινεται απιθανο να το χει κανει καποιος πελατης γιατι αν ειναι απο τις πιο ξακουστες ταβερνες σημαινει οτι εχει κοσμο. αρα καθε μιση ωρα το πολυ μια ωρα μαξ υπαρχει γυναικα που καθαριζει τις τουαλετες.αποκλειεται να μην το ειδε μιας και η δουλεια της ειναι στο οχταωρο επι καθημερινης βασης να βλεπει τουλαχιστον εξι φορες τον χωρο αυτο μαζι με τις λοιπες καθαριοτητες οπως σφουγγαρισμα σκουπισμα κτλ.

-Το τι βλέπεις μια κάμερα στην τουαλέτα κ απλά βγάζεις φωτογραφίες αντί να βγεις να τους ξεφτιλισεις κ να κάνεις μήνυση...μουφα λεμε

-Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.Τώρα ποιος φταίει θα το δουν οι αρμόδιοι.Τουλάχιστον παίρνουμε την καλή πλευρά της ενημέρωσης και όχι να καταδικάσουμε το πανέμορφο Ναύπλιο!!!

-Καλό είναι να πείτε και το όνομα του μαγαζιού γιατί δεν το πήγατε στη διεύθυνση;http://anagnostis.org

Σάλος με κρυφή ( ; ) κάμερα σε τουαλέτα ταβέρνας του Ναυπλίου Reviewed by Unknown on 00:18 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.