Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή Παπαποστόλου στον Prefadoro... Η αλήθεια μπορεί να αργεί, αλλά πάντα βγαίνει στην επιφάνεια...


Επιστολή Παπαποστόλου στον Prefadoro... Η αλήθεια μπορεί να αργεί, αλλά πάντα βγαίνει στην επιφάνεια....
https://prefadoros-nafplio.blogspot.gr/



Έλαβα μέσω mail επιστολή-απάντηση από τον κύριο Ευάγγελο Παπαποστόλου, για τις αναρτήσεις μου σχετικά με το θέμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου την οποία, όπως κάνω πάντα, δημοσιεύω ολόκληρη στο τέλος της δικής μου απάντησης.

Επειδή είναι μακροσκελέστατη, δική του επιλογή, αναγκαστικά και η δική μου απάντηση είναι μεγάλη, ενώ είναι γνωστό ότι στο διαδίκτυο κανείς σχεδόν δεν διαβάζει αναρτήσεις σεντόνια.

Παρακαλώ τους φίλους αναγνώστες μου, να διαθέσουν λίγο χρόνο και να διαβάσουν μέχρι το τέλος, πιστεύω ότι δε θα χάσουν και θα καταλάβουν πολλά.


Το ότι ο κύριος Παπαποστόλου, ύστερα από την πρόκληση-πρόσκληση, έστω και μετά από είκοσι μέρες απάντησε προσωπικά στον Prefadoro, έχει την αξία του.


Πάμε λοιπόν αν δούμε τι λέει ο κύριος Παπαποστόλου...


Για "καθοδηγούμενες αναρτήσεις" κάνει λόγο και για "δημιουργία εντυπώσεων" στο ξεκίνημα της επιστολής του.

Καμιά πρωτοτυπία, έχω βαρεθεί να ακούω τις ίδιες φράσεις χρόνια τώρα από κάποιον που θέλει να δικαιολογηθεί και δεν ξέρει από που και πως να αρχίσει.



Το "καθοδηγούμενες αναρτήσεις" επιστρέφεται κύριε Παπαποστόλου, αλλιώς ονόματα και σκοπιμότητα, όπως έκανα και κάνω εγώ, όσο για το "προσβάλω... την πόλη μου" το θράσος περισσεύει και σταματώ γιατί θα ξεστρατίσει η συζήτηση.



Ο κύριος Παπαποστόλου, προχωρώντας την αφήγηση του, μου κάνει μαθήματα Ελληνικής γλώσσας και τονίζει πως άλλο "κόστισε" και άλλο "δαπανήθηκε".



Μπορεί να ήμουν λίγο αδύνατος στα Ελληνικά, όμως κύριε Παπαποστόλου ήμουν ξεφτέρι στην αριθμητική, σε αυτή την απλή που λέει ότι: 97.039,61€ και 23.985 Ευρώ μας κάνουν 121.024,61 Ευρώ, τόσα έκαναν πάντα και σεις ονομάστε τα όπως θέλετε.



Η άποψή σας είναι ότι με αυτά τα χρήματα το αποτέλεσμα είναι "απόλυτα πετυχημένο", κάποιος άλλος -από αυτούς που πληρώνουν- μπορεί να έχει αντίθετη γνώμη, να θεωρεί πως τη συγκεκριμένη οικονομική συγκυρία και με πολλές άλλες προτεραιότητες που έχει ο Δήμος Ναυπλιέων, τις οποίες προφανώς δεν γνωρίζετε και δεν είστε υποχρεωμένος να γνωρίζετε, τα χρήματα είναι υπερβολικά πολλά και θα μπορούσαν να είναι λιγότερα.


Άλλωστε, όπως γνωρίζετε, όλα δίνονται με απευθείας αναθέσεις χωρίς διαγωνισμούς και διαπραγματεύσεις για εκπτώσεις, επομένως υπάρχουν περιθώρια για μειώσεις.


Διαπιστώνω πιο κάτω στο κείμενό σας, ότι μάλλον και τα δικά σας Ελληνικά δεν είναι τόσο καλά κύριε Παπαποστόλου, εγώ γράφω:


Ο κύριος Παπαποστόλου, εμφανίζεται συγχρόνως, Τεχνικός Διευθυντής, Γενικός Διευθυντής και εκπρόσωπος της εταιρείας που πήρε απευθείας από το Δήμο Ναυπλιέων 23.985 Ευρώ!.


Και σεις απαντάτε:


Ο Παπαποστόλου δεν εμφανίζεται… Δεν περίμενα τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου για να ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ σαν Τεχνικός Δ/ντης …. είμαι ο Τεχνικός Διευθυντής...


Υπάρχει κάποια σύγχυση προφανώς που συνεχίζεται και στη συνέχεια:



... Όσο για το εκπρόσωπος της εταιρείας…. που πήρε απευθείας από το Δήμο…. απαντώ ότι δεν πήρα απευθείας, αλλά θα πληρωθεί ο Διευθυντής της Διοργάνωσης για το κόστος των υπηρεσιών που πραγματοποίησε για τις 2 διοργανώσεις του 2016 για το ποσό των 23.985€ με ΦΠΑ στο νόμιμο τιμολόγιο που κόπηκε και φορολογήθηκε., ποσό που θα αναλυθεί στην απάντηση μου παρακάτω.


Για σταθείτε γιατί εδώ θα τρελαθούμε... Κύριε Παπαποστόλου δεν είστε εσείς ο εκπρόσωπος της εταιρείας; Δεν είστε ο Διευθυντής της Διοργάνωσης; Δεν είστε το ίδιο πρόσωπο, επομένως;




Μα αυτό που παραδέχεστε τώρα, σας ρώτησα στις 30 Ιανουαρίου σε ανάρτηση μου, εδώ:




"... θα ρωτήσω απλά αν ο κύριος Ευάγγελος Παπαποστόλου αμείβεται από το Δήμο Ναυπλιέων για τις υπηρεσίες που προσφέρει".




Μέχρι τότε δε φαινόταν πουθενά αν αμείβεται ο κύριος Ευάγγελος Παπαποστόλου, φαινόταν να παίρνει με απευθείας ανάθεση η εταιρεία ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ από το Δήμο Ναυπλιέων 23.985 Ευρώ.




Από την ερώτηση μου λοιπόν μάθαμε ότι αυτά τα χρήματα τα πήρε ο κύριος Ευάγγελος Παπαποστόλου για τη δουλειά του, επομένως καλώς ρώτησα.




Και ξέρετε γιατί σας ρώτησα κύριε Παπαποστόλου, γιατί διαφόρων ειδών παπαγάλοι που κυκλοφορούν στην πόλη μας, έλεγαν πως προσφέρετε τις υπηρεσίες σας αφιλοκερδώς.




Και μη μας λέτε κύριε Παπαποστόλου για νόμιμο τιμολόγιο, λεφτά του Δήμου πήρατε... Δεν πήρατε "μαύρα"...




Όπως επίσης και μην μπερδεύετε τα προσωπικά δεδομένα, τα δικά σας και της εταιρείας σας, εγώ τουλάχιστον ούτε τα έθιξα ούτε και με ενδιαφέρουν, η διαχείριση του Δημοτικού χρήματος με ενδιαφέρει.




Αλλά πάλι με προκαλείτε κύριε Παπαποστόλου, αν δεν πρόκειται για παρανόηση, λέτε:




Διευκρινίζω για πολλοστή φορά για να μην δημιουργούμε ψευδείς εντυπώσεις. Το δημόσιο χρήμα το διαχειρίστηκαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.




Τι θέλετε να πείτε ακριβώς; Ότι τα 67.039,61 Ευρώ, που πλήρωσαν οι συμμετέχοντες δρομείς και οι χορηγοί, είναι δικά σας, και γι' αυτό δε δίνετε λογαριασμό που ξοδεύτηκαν;




Δηλαδή για να το κάνουμε κατανοητό και να μη μείνει καμιά αμφιβολία, το Μαραθώνιο Ναυπλίου τον οργανώνετε εσείς, ο Ευάγγελος Παπαποστόλου, ο ΔΟΠΠΑΤ και η Περιφέρεια είναι χορηγοί με 30.000 Ευρώ στο Μαραθώνιο σας, ο Δήμος Ναυπλιέων σας δίνει άλλα 23.985 Ευρώ για τις τεχνικές υπηρεσίες σας και φυσικά πληρώνει όλα τα άλλα έξοδα που χρειάζονται οι υποδομές της πόλης;




Είναι σωστά αυτά κύριε Παπαποστόλου; Γιατί αν είναι σωστά να σας ζητήσω και συγγνώμη για την ενόχληση... Να ζητήσω ποιος, που, πότε συμφώνησε μαζί σας να διαθέσουμε, εκτός των χρημάτων και την ίδια την πόλη, το όνομα ΝΑΥΠΛΙΟ για να το βάλετε στη μαρκίζα του Μαραθωνίου σας!




Και θα ρωτήσω το Δήμαρχο βέβαια να μας εξηγήσει με ποιες αποφάσεις έγιναν οι συμφωνίες μαζί σας, γιατί ξέρετε τι είχε πει μόνο στο περσινό Δημοτικό Συμβούλιο για να σας δοθούν τα 23.985 Ευρώ; "Ο Δήμος μας θα συνδιοργανώσει το αθλητικό αυτό γεγονός με το Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ναυπλιέων ".




https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%A5%CE%A30%CE%A9%CE%9A%CE%A6-9%CE%93%CE%A7?inline=true




Τίποτα άλλο κύριε Παπαποστόλου... Δεν είπε ότι τα έσοδα θα τα πάρετε εσείς!




Αν κάνω λάθος πείτε μου, εκτός από τα 30.000 Ευρώ που δαπάνησε ο ΔΟΠΠΑΤ και η Περιφέρεια, τα έσοδα σας ήταν 67.039,61 Ευρώ και 23.985 Ευρώ του Δήμου Ναυπλιέων ίσον 91.024,61 Ευρώ.




Από αυτά πληρώσατε κάποιες υποχρεώσεις και τα υπόλοιπα σας έμειναν ως κέρδος.




Καθόλου άσχημα κύριε Παπαποστόλου, φοβερό το deal, ειλικρινά σας συγχαίρω...




Εμείς οι βλάκες ιθαγενείς στο υπανάπτυκτο Ναύπλιο, ξέρετε τι νομίζαμε κύριε Παπαποστόλου... Ότι εμείς διοργανώναμε το Μαραθώνιο, από το υστέρημα μας πληρώναμε τα έξοδα και την εταιρεία σας για την τεχνική της υποστήριξη και περιμέναμε από τα έσοδα να ισοφαρίσουμε όσο μπορούσαμε τα έξοδα και να ενισχύσουμε το Συσσίτιο των απόρων της Ευαγγελίστριας...




Πόσο αφελείς... Περνιόμαστε και για έξυπνοι...









Δε θα επεκταθώ περισσότερο, για την ώρα, γιατί κανείς δεν πρόκειται να διαβάσει όλη την ανάρτηση, αν συνεχίσω να απαντώ σε κάθε παράγραφο της επιστολής σας.




Δεν έχει και νόημα, οι απόψεις μας για διαχείριση και την αναγκαιότητα λιτής διαχείρισης του Δημόσιου χρήματος προφανώς και απέχουν παρασάγγας.




Δεν μπορώ όμως παρά να τοποθετηθώ στην προκλητική σας θέση:




Ο Γενικός Διευθυντής ΘΑ!!! ΠΛΗΡΩΘΕΙ Για 2 Διοργανώσεις το 2016 (Μαραθώνιος & Παλαμήδειος) για 12 μήνες απασχόλησης, προετοιμασίας, διεξαγωγής και μετέπειτα διαχείρισης, ανάληψη ευθυνών ασφάλειας, φροντίδας παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για πλήθος ατόμων 7.000 συμμετεχόντων και άλλων τόσων θεατών, με άλλα λόγια, θα πληρωθεί ο Διευθυντής με τις ώρες δουλειάς που απαιτούν τέτοιες διοργανώσεις με καθαρά χρήματα 596,41€ τον μήνα… για κάθε μία διοργάνωση αφαιρώντας φόρο και ΦΠΑ. Αυτή είναι η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ !


Διευκρινίζω ότι την δική μου εργασία ως Γενικός Διευθυντής για τους 12 μήνες απασχόλησης, προετοιμασίας, διεξαγωγής κλπ. την κοστολογώ με το παραπάνω αναφερόμενο ποσό.




Κανονικά θα έπρεπε να σας απαντήσω, "αφού υπάρχουν αυτοί που σας τα δίνουν, καλά κάνετε και τα κοστολογείτε τόσο"...




Όμως, επειδή ηθελημένα ή αθέλητα κύριε Παπαποστόλου θίγεται ευαίσθητες πλευρές της σύγχρονης Ελλάδας, των φτωχών κυρίως ανθρώπων που από το υστέρημα τους εσείς πληρώνεστε, θα έπρεπε να είσαστε πιο σεμνός.




Πολλά χρήματα κύριε Παπαποστόλου, πάρα πολλά, 1.192,82 Ευρώ το μήνα, 14.313, 84 Ευρώ το χρόνο ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ, πόσοι Έλληνες τα παίρνουν σήμερα αυτά κύριε Παπαποστόλου; Για ποιο λόγο; Για να οργανώσετε δυο αθλητικά γεγονότα που βεβαίως, το ένα, χρειάζεται γνώσεις και εμπειρία.




Να δεχτώ ότι για το Μαραθώνιο αξίζει να πληρωθείτε, για τον Παλαμήδειο Άθλο γιατί; Χρόνια τώρα γινόταν αυτό το γεγονός και δεν στοίχιζε τίποτα στο Δήμο Ναυπλιέων.




Επειδή αλλάξατε το όνομα από "Δρόμο"σε "Άθλο" και μερικοί ανεβαίνουν τα σκαλιά του Παλαμηδιού;




Πόσοι συμμετείχαν το Νοέμβριο στο γεγονός; 1.445, ξέρετε κύριε Παπαποστόλου πόσοι συμμετείχαν τόσα χρόνια στον Παλαμήδειο Δρόμο; Μάλλον περισσότεροι γιατί εκτός από τους Ναυπλιώτες και τα σχολεία που όλα έτρεχαν, υπήρχαν συμμετοχές και από το Λουτράκι, την Ερμιόνη και από πολλούς Δήμους της Αττικής και φυσικά δωρεάν.




Ρωτήστε λοιπόν αν δεν ξέρετε και μην εκτίθεστε, γιατί εκτός από τα 596,41€ τον μήνα, καθαρά, που λέτε ότι πληρώνεστε για τον Παλαμήδειο Άθλο, που διαρκεί πέντε-έξι ώρες, έχετε και τις απευθείας αναθέσεις στην εταιρεία που εκπροσωπείτε για υπηρεσίες που προσφέρατε, θέλετε να τις δούμε; Από το Διαύγεια είναι, φαντάζομαι δε θίγουν προσωπικά δεδομένα:




ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Ιστοσελίδας www.nafpliocastlerun.gr ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟ ΑΘΛΟ 1.215,20 Ευρώ




10 ΔΕΚΑ ΤΕΝΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ3Χ3 1.091,00 Ευρώ




Δύο φουσκωτών αψίδων στα σημεία αφετηρίας και τερματισμού Παλαμηδειου Άθλου 2016 892,60 Ευρώ




ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟ ΑΘΛΟ 2.630,00 Ευρώ




Προµήθεια αναµνηστικών ειδών (µετάλλια αθλητών 24τεµ., µετάλλια αναµνηστικά για όλους τους συµµετέχοντες 2.000τεµ 4.060,00 Ευρώ




Το σύνολον στην απλή αριθμητική, 9.888,80 Ευρώ.




Για να τελειώνουμε και να πάμε στο υστερόγραφο, γράφετε:




Τέλος επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου προκειμένου να προστατεύσω τόσο το επαγγελματικό μου κύρος και το έργο μου, όσο και εμένα τον ίδιο ως ανθρώπινη υπόσταση, που πλήττομαι καίρια από τις επιθέσεις που δέχομαι, μέσω των δημοσιευμάτων.




Αυτό πως να το εκλάβω κύριε Παπαποστόλου; Σαν απειλή; Σαν προειδοποίηση; Σαν, "πρόσεχε τι γράφεις"; Γιατί είτε το επικαλεστείτε είτε όχι, έχετε όλο το δικαίωμα να ασκήσετε ότι προβλέπει ο Νόμος. Όπως φυσικά κι εγώ έχω το ίδιο δικαίωμα.




Ξέρετε κύριε Παπαποστόλου, έχω πάρα πολλά χρόνια στο δημόσιο βίο και από διάφορες θέσεις, έχω συγκρουστεί με δεκάδες αντιπάλους και "αντιπάλους" έχω σχολιάσει, έχω πικράνει ίσως, έχω κάνει φανατικούς εχθρούς και φανατικούς φίλους, άνθρωποι μου έχουν κόψει την καλημέρα, όμως κανένας δεν έχει διαμαρτυρηθεί ότι έγραψα κάτι ψέματα, ότι τον συκοφάντησα άδικα, πολύ περισσότερο κανένας δεν πέρασε την πόρτα του Εισαγγελέα για να μου κάνει μήνυση...




Μπορεί να είστε εσείς ο πρώτος, παρά ταύτα, εγώ θα επιμένω μέχρι να πάρω απαντήσεις, που όσο δεν δίνονται, ρίχνουν σκιές στον κατά τα άλλα λαμπρό Μαραθώνιο του Ναυπλίου.




Συγχωρέστε μου το προσωπικό ύφος, αλλά εσείς το επιλέξατε, όπως μάλλον αυτή την επιστολή μόνο σε μένα τη στείλατε... Και μιας και γνωριστήκαμε δεν είναι σωστό να μην ξέρετε το πραγματικό μου όνομα, στον Άγιο Νικόλα που μεγάλωσα η ευγένεια περίσσευε...




Μάνος Περράκης




Prefadoros




Υ.Γ. Μην αγχώνεστε κύριε Παπαποστόλου και μη βιάζεστε...




Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ με το ρόλο σας στο "Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΘΗΝΑ 1997" γιατί από τη στιγμή που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αποφάσισαν να απαλλάξουν για την κατασπατάληση του Δημοσίου χρήματος όσους θα είχαν ποινικές ευθύνες, τι σημασία έχει να μάθω αν σας καταλόγισαν κάποιο ποσό και αν εσείς καταφύγατε στα δικαστήρια;




Αδιάφορο για μένα, ενδιαφέρον το πως για ένα έργο με προϋπολογισμό 9 δισ. δρχ έφτασε τελικά να δαπανηθούν 19 δισ δρχ, που πληρώνουμε τώρα μεταξύ και των πολλών άλλων κλεψιμαίικων.




Αυτά είναι επίσημα στοιχεία κατατεθειμένα στη Βουλή, μετά από ελέγχους Εισαγγελέων, Οικονομικών Επιθεωρητών και του Ελεγκτικού Συνεδρίου, δεν τα λέω εγώ.




Και μιας και μου δίνετε η ευκαιρία, αφού γνωριστήκαμε και έχουμε απευθείας επαφή, με όλο το θάρρος, εσείς κύριε Ππαπαποστόλου που συμμετείχατε στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή (ΚΟΕ) των αγώνων, έχοντας τότε την αρμοδιότητα του Δ/ντη Αγωνιστικού Αθλητισμού του Υπουργείου Αθλητισμού, δηλαδή σε θέσεις κλειδιά, δεν είχατε καταλάβει τίποτα; Δεν σας ρίχνω κάποια μομφή, απορία εκφράζω...







Κάτι τελευταίο αλλά όχι έσχατο, από φέτος στο Μαραθώνιο Ναυπλίου 2017, εμφανίζεστε σαν διαχειριστής του λογαριασμού διαχείρισης των χρημάτων που κατατίθενται για τη συμμετοχή των αθλητών, οι Μαραθωνοδρόμοι απουσιάζουν και τη θέση τους πήρατε εσείς με την εταιρεία σας κύριε Παπαποστόλου, αυτό σημαίνει ότι έχετε το απόλυτο ελεύθερο χωρίς να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν για τα χρήματα που μπαίνουν εκεί.




Φαντάζομαι αυτό δεν είναι θέμα ούτε της Οργανωτικής Επιτροπής, αφού εσείς ήδη εισπράττετε συμμετοχές, την ώρα που δεν υπάρχει Οργανωτική Επιτροπή...




Από έναν οικονομικό απολογισμό ξεκινήσαμε, σε πολλά άλλα θα φτάσουμε...




Φυσικά δεν τελειώσαμε...




Prefadoros




Η επιστολή του κυρίου Παπαποστόλου:





ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΕΡΑΙΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ






Τις τελευταίες μέρες και μάλιστα λίγες ημέρες πριν την μεγάλη αθλητική, πολιτιστική, συμμετοχική διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου που προγραμματίζεται για τις 5/03/17, υπάρχουν αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αφορούν το πρόσωπό μου, τον Μαραθώνιο και την οικονομική διαχείρισή του προϋπολογισμού του, αναρτήσεις φανερά καθοδηγούμενες και που βέβαια έχουν προφανή σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις στους δημότες Ναυπλίου με σκοπό να πλήξουν αφενός και κύρια την μεγαλύτερη διοργάνωση της Πελοποννήσου και τρίτη σήμερα στην χώρα μας και βέβαια να αποξενώσουν τους χορηγούς από την διοργάνωση, να προσβάλουν την Δημοτική αρχή, τον θεσμό του Δήμαρχου που είχε το όραμα της διοργάνωσης, την πόλη και βέβαιά τον υπογράφοντα Γενικό Δ/ντη.


Είναι γεγονός ότι όταν πετάς νούμερα και υποψίες στο πουθενά πράγματι και στιγμιαία δημιουργείς εντυπώσεις.


Ο Οικονομικός Απολογισμός του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2016 ΥΠΑΡΧΕΙ, είναι ο Απολογισμός που απαιτούν Διοργανώσεις αυτού του Επιπέδου σαφώς μικρότερος από αυτό που αναφέρεται στα δημοσιεύματα, και όπως γνωρίζετε έχει δοθεί στην Δημοσιότητα και απαντά με σαφήνεια σε όλα τα ερωτήματα.


Ας δούμε γιατί?


Υπάρχει σαφής προσπάθεια μέσω των δημοσιευμάτων να δημιουργηθούν Ψευδείς εντυπώσεις, και εκτός των άλλων δεν χρησιμοποιείται σωστά η ελληνική γλώσσα. Η Διοργάνωση Κόστισε με τον ΦΠΑ 97.039,61€ και όχι δαπανήθηκαν 121.024,61€, που σημαίνει, τα υλικά οι υπηρεσίες και οι άνθρωποι που απασχολήθηκαν εκτιμώνται με χρηματική αξία όπως αναφέρεται με ΦΠΑ 97.039,61€.


Δαπανώ σημαίνει διαθέτω χωρίς μέτρο και ουσιαστικό αποτέλεσμα, και ως φαίνεται… και από τις μαρτυρίες πιθανής αντιπολίτευσης και όχι μόνο…. «…… ο μαραθώνιος είναι επιτυχημένος…. Και φέρνει κόσμο στην πόλη….» τα χρήματα λοιπόν δεν διατέθηκαν χωρίς μέτρο και αποτέλεσμα, αλλά χρησιμοποιήθηκαν για να πληρώσουν το κόστος της διοργάνωσης ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


Η λέξεις ενάντια στην αποτυπωμένη αλήθεια, αποδεδειγμένα ….είναι η απόλυτη προσπάθεια παραποίησης της αλήθειας…


Ο Παπαποστόλου δεν εμφανίζεται… Δεν περίμενα τον Μαραθώνιο του Ναυπλίου για να ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ σαν Τεχνικός Δ/ντης …. είμαι ο Τεχνικός Διευθυντής μιας Διοργάνωσης στην οποία συμμετέχει αγωνιστικά πλήθος ατόμων που ξεπερνά τις 5000, τηρώντας απαρέγκλιτα τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (IAAF) αλλά και την Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων δρόμων (ΑΙΜS), που σημαίνει ότι έχω την απόλυτη ευθύνη για την από Τεχνικής πλευράς Διεξαγωγή της άρτιας και επιτυχημένης Διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου. …. και Γενικός Διευθυντής διότι εκτός των Αγωνιστικών Εκδηλώσεων παράλληλα λαμβάνουν χώρα και πολλές άλλες δράσεις ( Πολιτιστικές , Μουσικές , Εκπαιδευτικές , και υγείας) που ταυτόχρονα με τις αγωνιστικές διαδικασίες θα πρέπει να προγραμματιστούν και να υλοποιηθούν σε όλα τα επίπεδα.


Όσο για το εκπρόσωπος της εταιρείας…. που πήρε απευθείας από το Δήμο…. απαντώ ότι δεν πήρα απευθείας, αλλά θα πληρωθεί ο Διευθυντής της Διοργάνωσης για το κόστος των υπηρεσιών που πραγματοποίησε για τις 2 διοργανώσεις του 2016 για το ποσό των 23.985€ με ΦΠΑ στο νόμιμο τιμολόγιο που κόπηκε και φορολογήθηκε., ποσό που θα αναλυθεί στην απάντηση μου παρακάτω.


Ο Γενικός Διευθυντής ΘΑ!!! ΠΛΗΡΩΘΕΙ Για 2 Διοργανώσεις το 2016 (Μαραθώνιος & Παλαμήδειος) για 12 μήνες απασχόλησης, προετοιμασίας, διεξαγωγής και μετέπειτα διαχείρισης, ανάληψη ευθυνών ασφάλειας, φροντίδας παροχής υπηρεσιών υψηλού επιπέδου για πλήθος ατόμων 7.000 συμμετεχόντων και άλλων τόσων θεατών, με άλλα λόγια, θα πληρωθεί ο Διευθυντής με τις ώρες δουλειάς που απαιτούν τέτοιες διοργανώσεις με καθαρά χρήματα 596,41€ τον μήνα… για κάθε μία διοργάνωση αφαιρώντας φόρο και ΦΠΑ. Αυτή είναι η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ !


Διευκρινίζω ότι την δική μου εργασία ως Γενικός Διευθυντής για τους 12 μήνες απασχόλησης, προετοιμασίας, διεξαγωγής κλπ. την κοστολογώ με το παραπάνω αναφερόμενο ποσό.


Το ποσό των 62.236€ που αναφέρεται στους ιδίους πόρους του Απολογισμού της Διοργάνωσης και αφορά το 72% των δαπανών του απολογισμού, είναι χρήματα από τις συνδρομές των συμμετεχόντων αλλά και από τις χορηγίες των εταιρειών, κινήθηκαν μέσα από τον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης και έχουν αποτυπωθεί λογιστικά και φορολογικά. Συγκεκριμένα:


Συνδρομές συμμετεχόντων 25.256,35€. Με δεδομένο ότι οι συμμετέχοντες είναι 4.500 περίπου αντιλαμβάνεται όπως προ είπα, ένας νοήμων και εχέφρων πολίτης ότι το ποσό που αναλογεί να συνδράμει ο κάθε συμμετέχοντας είναι κατά μέσο όρο 5€ περίπου, ποσό που δεν καλύπτει τα υλικά και τις υπηρεσίες που προσφέρει η διοργάνωση προς τον κάθε αγωνιζόμενο (Αγωνιστικό T-Shirt, αθλητικό σάκο, μετάλλιο, ποτά, αναψυκτικά, φρούτα, ιατρικές υπηρεσίες, υπηρεσίες καθαριότητας, μουσικές υπηρεσίες, υλικά ασφάλειας διαδρομής, υλικά, χρονομέτρησης, πρόχειρες κατασκευές και πληθώρα αγαθών και υπηρεσιών από ανθρώπους που εργάστηκαν και που τελικά το κόστος τους καλύπτεται εκτός των τιμολογίων που πληρώθηκαν από τον Δήμο και την Περιφέρεια από τιςσυνδρομές και τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ της Διοργάνωσης.






Με τον κάθε ΧΟΡΗΓΟ χωριστά έχει συναφθεί συμβόλαιο το οποίο είναι κατατεθειμένο στην Εφορία.


Στο συμβόλαιο αναφέρετε αναλυτικά η χορηγία τόσο σε ποσό όσο και σε είδος, αλλά και τα Αντισταθμιστικά οφέλη της Διοργάνωσης προς τον ΧΟΡΗΓΟ.


Ο ΧΟΡΗΓΟΣ έχει αυτός και μόνο αυτός κάθε λόγο και να παρακολουθεί την προετοιμασία της Διοργάνωσης αλλά και να γνωρίζει την χρήση της Χορηγίας του από την Διοργάνωση.


Έτσι λοιπόν ΔΙΑΦΕΝΕΤΑΙ ότι ο κάθε συμμετέχοντας ενώ πλήρωσε μέσο όρο 5 € έλαβε υλικά και υπηρεσίες που μπορεί να ξεπερνούν τα 20,00€.


Το επιπρόσθετο κόστος το ανέλαβαν ο Δήμος, η περιφέρεια και οι ΧΟΡΗΓΟΙ, αρωγοί στην προσπάθεια του Δήμου για την ανάπτυξη του Αθλητικού, κοινωνικού, πολιτιστικού και τουριστικού προορισμού της πόλης του Ναυπλίου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αξιοπιστίας της Διοργάνωσης, της διαχείρισης, της εμπράγματης υλοποίησης των συμβολαίων με τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ…. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον των χορηγών να επενδύσουν στην πόλη του Ναυπλίου και φαίνεται ότι το σκέλος των εσόδων από χορηγίες θα διπλασιαστεί στα επόμενα χρόνια.


Αξίζει να σημειωθεί για άλλη μια φορά κάτι το πολύ σημαντικό. Η εικόνα της πόλης του Ναυπλίου βγήκε για άλλη μία φορά αναβαθμισμένη μέσα από την διοργάνωση του Μαραθωνίου με τη στήριξη του Δήμου, της Περιφέρειας και των Χορηγών.






ΛΥΠΑΜΑΙ.. που η χρήση του δημοκρατικού δικαιώματος της ελευθερίας του λόγου, ενεργεί με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ να με πλήξει προσωπικά, να ζημιώσει την εταιρεία που εκπροσωπώ, να ακυρώσει το μεγάλο αναμφίβολα έργο και την Δημοτική αρχή που μου το εμπιστεύθηκε. Οι εισπράξεις αλλά και οι πληρωμές δαπανών πραγματοποιήθηκαν από τον λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής που τηρούσε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας.




Διαχειριστής για ότι αφορά στη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι ο Γενικός Διευθυντής, οι εντολές του οποίου εκτελούνται κατ’ εξουσιοδότηση της Ο.Ε. ο οποίος έχει την ευθύνη υλοποίησης της διοργάνωσης απέναντι στους χιλιάδες συμμετέχοντες αλλά και στους φορείς και στους χορηγούς, στους προμηθευτές και στους πολίτες του Ναυπλίου.


Οι προμηθευτές, οι επαγγελματίες, οι κατασκευαστές, το προσωπικό, οι οποίοι έπρεπε να παραδώσουν υλικά ή υπηρεσίες για την προετοιμασία εισέπραξαν την αμοιβή των ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ τους πριν και μετά τη Διοργάνωση, κάποιοι από αυτούς που παρείχαν υλικά και υπηρεσίες κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της Διοργάνωσης, πληρώθηκαν μετά από αυτήν. Πληρώθηκαν για τη νόμιμη δουλειά τους για την οποία έχουν ή νόμιμα φορολογημένο συμφωνητικό ή νόμιμα φορολογημένο τιμολόγιο αγαθών ή υπηρεσιών.






Δεν αντιλαμβάνομαι τι ακριβώς έπρεπε να γίνει….






Διαφάνεια σημαίνει φανερός τρόπος λήψης αποφάσεων και ενεργειών. Πράγμα που έπραξε αδιάσειστα (ερμηνεία= νομικά ευσταθής ισχυρισμός), ο Δήμος και η Περιφέρεια για την ανάληψη δαπανών με πληρωμή τιμολογίων καθώς επίσης και η Οργανωτική Επιτροπή με την κατάθεση των εσόδων και των εξόδων στις Φορολογικές Αρχές τις Χώρας (Φορολογική Δήλωση) ως όφειλε.


Η διαχείριση των χρημάτων της διοργάνωσης έγινε με απόλυτα Νόμιμες διαδικασίες και αποδόθηκε απολογισμός για τη διαχείριση και φορολογική δήλωση σύμφωνα με τις φορολογικές διατάξεις του έτους.


Διευκρινίζω για πολλοστή φορά για να μην δημιουργούμε ψευδείς εντυπώσεις. Το δημόσιο χρήμα το διαχειρίστηκαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.






Ας το επαναλάβω άλλη μια φορά για την δημοσιοποίηση των στοιχείων .


Στο πλαίσιο του νόμου και των διατάξεων της χώρας, περί δημοσίευσης προσωπικών δεδομένων, στοιχείων εργασίας και απασχόλησης, εσόδων και εξόδων, προσώπων, εταιρειών, προμηθευτών, κατασκευαστών, συμμετεχόντων, δημοσίων φορέων και εκπροσώπων τους κ.τ.λ., η Οργανωτική Επιτροπή έχει κοινοποιήσει στον τύπο και εξ ολοκλήρου τα απαραίτητα ως όφειλε στους Φορείς και στις Αρχές που διέπουν τη λειτουργία της.


Η όποια πρόσθετη δημοσίευση απαιτηθεί νόμιμα από τις Δημόσιες αρχές θα κοινοποιηθεί όπως ορίζει ο νόμος, χωρίς να προσβληθεί ή να καταπατηθεί κανένα δικαίωμα εργαζόμενου, εταιρείας, Χορηγού, συμμετέχοντα δρομέα και άλλων προσώπων ή φορέων οι οποίοι πρόσφεραν στη Διοργάνωση.










Το Συμβόλαιο της εταιρείας που δούλεψε νόμιμα για την ανάπτυξη της περιοχής την εξύψωση της αθλητικής, τουριστικής, πολιτιστικής, ζωής της πόλης του Ναυπλίου…ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ. Παρά το γεγονός ότι δεν πληρώθηκε ακόμη, φορολογήθηκε, πληρώθηκε ΦΠΑ και φόρος και είναι αναρτημένο από της υπηρεσίες του Δήμου στην διαύγεια.






εν κατακλείδι


Αδιάψευστος μάρτυρας για ότι αναφέρω παραπάνω είναι οι εικόνες της διοργάνωσης αν και αυτές κοστίζουν..!






Ο Γενικός Διευθυντής του Mαραθωνίου Ναυπλίου


Ε. Παπαποστόλου






Υ.Γ. Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι το επόμενο θέμα που θα αναρτηθεί και θα αφορά το πρόσωπο μου, θα είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΘΗΝΑ 1997, στο οποίο συμμετείχα στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή (ΚΟΕ) των αγώνων, έχοντας τότε την αρμοδιότητα του Δ/ντη Αγωνιστικού Αθλητισμού του Υπουργείου Αθλητισμού, με πρόεδρο τον υπουργό Αθλητισμού και μαζί με 30 εκπρόσωπους: από όλα τα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων, των Δημάρχων Αθήνας και Αμαρουσίου, της ΕΟΕ, του ΤΕΕ, της Γ.Γ. Αθλητισμού, του ΟΠΑΠ, Αθλητικών Ομοσπονδιών, του ΟΑΚΑ, του ΠΣΑΤ, των εκπροσώπων των εργαζομένων στις Αθλητικές Ομοσπονδίες και ΟΑΚΑ κλπ. κλπ. πρόσωπα, πρέπει να σε πληροφορήσω:


«ότι η έκθεσή του Εκλεκτικού Συνεδρίου για το Αθήνα 97 μετά από 20 χρόνια, η οποία προχώρα στον οικονομικό καταλογισμό χρηματικών ποσών συνολικά και όχι ατομικά στην ΚΟΕ, είναι στην έναρξη δικαστικής διαδικασίας για την διερεύνησή των ευθυνών των μελών της Κ.Ο.Ε. για την όχι κατ’ ανάγκη επέλευση ζημίας στο Ελληνικό Δημόσιο αλλά για την διαπίστωση του διαχειριστικού Ελλείματος και την υπέρβαση του προϋπολογισμού της διοργάνωσης από τα θεσμοθετημένα της ΚΟΕ όργανα: τον Γενικό Δ/ντη της Διοργάνωσης και υπηρεσιακούς παράγοντες».






Τέλος επιφυλάσσομαι να ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου προκειμένου να προστατεύσω τόσο το επαγγελματικό μου κύρος και το έργο μου, όσο και εμένα τον ίδιο ως ανθρώπινη υπόσταση, που πλήττομαι καίρια από τις επιθέσεις που δέχομαι, μέσω των δημοσιευμάτων.
Επιστολή Παπαποστόλου στον Prefadoro... Η αλήθεια μπορεί να αργεί, αλλά πάντα βγαίνει στην επιφάνεια... Reviewed by Unknown on 22:15 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.