Top Ad unit 728 × 90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ

Λεωφορειοπειρατία με επίθεση σε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη



Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη από έναν 45χρονο άνδρα, κατά τη διάρκεια του τελικού μπάσκετ μεταξύ του Άρη και του Παναθηναϊκού στο Αλεξάνδρειο.

Πρόκειται για έναν φανατικό οπαδό, ο οποίος προέβη σε λεωφορειοπειρατεία με στόχο να ρίξει πούλμαν με οπαδούς πάνω σε μοτοσικλετιστές της Αστυνομίας.

Το περιστατικό εξελίχθηκε στην τελευταία φάση της μετακίνησης των 15 πούλμαν με τους 800 περίπου οπαδούς του Παναθηναϊκού από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, το περασμένο Σάββατο.

Ο 45χρονος ξαφνικά σηκώθηκε από την θέση του, κατευθύνθηκε προς τον οδηγό και τον κτύπησε με δύναμη στο κεφάλι, άρπαξε το τιμόνι και έκανε μια απότομη στροφή με σκοπό να ρίξει το λεωφορείο πάνω στους αστυνομικούς που συνόδευαν τα πούλμαν.

Ένας αστυνομικός, που υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Κατά της Αθλητικής Βίας στη Θεσσαλονίκη, τραυματίστηκε όταν έριξε την μοτοσυκλέτα πλάγια για να μην βρεθεί κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου.

Τέλος στο "θρίλερ" έβαλε ο οδηγός του πούλμαν, ο οποίος άνοιξε τις πόρτες και επέτρεψε έτσι στους αστυνομικούς να ακινητοποιήσουν τον δράστη και να τον συλλάβουν.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 45χρονος αρνήθηκε ότι είχε κάτι εναντίον των αστυνομικών και δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι αισθάνθηκε μια ζάλη που τον οδήγησε να κάνει πράγματα που δεν ήθελε. Σύμφωνα με το thestival.gr, για τον 45χρονο ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 3 Μαρτίου.

Πηγή: ant1news.gr
Λεωφορειοπειρατία με επίθεση σε αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη Reviewed by Unknown on 14:14 Rating: 5
All Rights Reserved by NEWCHANNEL.GR © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

newchannel.gr. Από το Blogger.